کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به لیزرلند می باشد .
جراحی بینی در دوران بارداری
جراحی بینی در دوران بارداری : اگر باردار هستید و قصد جراحی بینی دارید بهتر است این مقاله را بخوانید. در ظاهر جراحی بینی کاری به شکم ندارد و مشکلی برای جنینی که درحال رشد است ایجاد نمی کند ولی اینطور نیست جراحی بینی بسیار زیاد بر شرایط شما تاثیر می گذارد در ادامه با این موارد به صورت جزئی تر آشنا خواهید شد.
جراحی بینی در هنگام بارداری
اگر قصد عمل بینی داشته اید و متوجه شده اید که باردار هستید پس دست نگه دارید جراحی زیبایی بینی در بارداری کاملا ممنوع است علاوه بر جراحی بینی هر نوع عمل جراحی انتخابی در طول یارداری ممنوع است. هرچند عمل جراحی بینی هیچ ربطی به رحم شما نخواهد داشت ولی آرام بخش ها و داروهایی که استفاده خواهید کرد می تواند برای جنین در حال رشد شما مضر باشد. خیلی خطرناک است و در نظر داشته باشید که سلامت کودک بخاطر یک جراحی زیبایی که می توانید در آینده هم انجام دهید به خطر بیندازید.
ولی اگر مشکلات تنفسی دارید که ناشی از انحراف سپتوم یا باریک بودن راه هوایی بینی است مواجه شدید و سلامتی و تندرستی خودتان به وسیله عدم توانایی برای دریافت اکسیژن کافی تهدید شود، در این صورت بنابر نظر متخصصان جراحی بینی لازم است. البته احتمال اینکه این اتفاق رخ دهد فوق العاده کم است. شما باید توسط دکتر های خود ارزیابی شوید تا خطرات و منافع جراحی بینی را برای شما سبک سنگین کنند.
اگر میخواهید پس از انجام عمل جراحی زیبایی بینی اقدام به بارداری نمایید باید فاصله لازمه یعنی دو ماه بعد از جراحی بینی را رعایت کنید در طول بارداری بینی بزرگ و بزرگتر خواهد شد اما بعد از زایمان و از بین رفتن تورم بدن ،بینی کوچکتر شده و به سایز اصلی خود بر می گردد و جای نگرانی وجود ندارد چسب زدن به بینی در طی بارداری هم باعث جلوگیری از تورم بینی در طی حاملگی نمی شود.
بارداری بعد از جراحی بینی
جراحی بینی کار یک روزه نیست؛ بلکه باید زمان زیادی طول بکشد تا فرآیند تدریجی شامل برنامه ریزی، آماده سازی و بهبود انجام شود. بسیاری از زنان می خواهند بدانند که چه مدت بعد از جراحی بینی می توان برای بارداری اقدام کرد. زنان جوان که در اواسط سال های زندگیشان قرار دارند ممکن است سوالات زیادی درباره ی زمان مطمئن برای دوباره باردار شدن برایشان پیش بیاید.
اکثر جراحان در این قضیه اتفاق نظر دارند که پس از اینکه دوران بهبود جراحی بینی به پایان رسید می توان برای بارداری اقدام کرد. پس از اینکه ساختار بینی محکم شد شما می توانید که دوباره بر روی مسائل مهم زندگی تان متمرکز شوید. هیچ دلیل پزشکی مانعی برای دوران پس از بهبود شما نیست. برای اطلاعات دقیق تر استراتژی بعد از عمل می توانید در جلسه ی مشاوره در مورد نگرانی های خود با دکترتان مشورت کنید. برای دریافت مشاوره ای که مخصوص وضعیت شماست این بهترین راه است.
تاثیر بارداری بر روی بینی جراحی شده
بدن هنگام بارداری تغییرات زیادی را به خود می بیند مثل تورم بینی و ضخیم شدن دیواره ی بینی در بعضی از زنان افزایش مخاط بینی و تراکم در بینی و حفره های سینوسی را نیز دیده می شود. همه ی این موارد می تواند مشکلاتی برای بینی ایجاد کند.
نتایج جراحی بینی در بارداری و بعد از بارداری حفظ می شود .ولی پف کردن و تورم بینی یک مساله ی عادی در دوران بارداری است در نظر داشته باشید همه ی این مشکلات پس از بارداری خود به خود برطرف خواهند شد. اگر به دلیل تورم بینی احساس تنگی نفس به سراغتان آمد در اولین فرصت به دنبال مراقبت های پزشکی بروید.
فاکتورهای موثر بر بینی جراحی شده
درست بعد از جراحی بینی، شما موظف هستید از بعضی از علائمی که بعد عمل به وجود می آید مراقبت کنید که احتمالا این مراقبت ها باعث می شود از باردار شدن درحین بهبودی منصرف شوید. بعد از جراحی بینی :
- ممکن است ناخوش احوال باشید-به دلیل سردردی که ممکن است بعد از جراحی داشته باشید
- هنگام خواب سر باید روی یک محل شیب دار قرار بگیرد که معمولا از چند بالش استفاده می شود
- وجود گچ و باند پیچی بینی احساس خوشایندی برای شما نخواهد داشت
- تداخل در تنفس برای شما ناخوشایند خواهد بود
- هنگامی که گچ بینی برداشته می شود ممکن است کمی درد داشته باشید
- اطراف بینی و چشم برای چند هفته کبود و متورم است
پس از زایمان نیز از نظر فیزیکی و روانی آمادگی عمل های جراحی زیبایی را خواهید داشت. اگرچه شما بعد از جراحی بینی قادر به شیر دادن خواهید بود اما اثرات داروهایی که استفاده کردید در چند روز اول به شیر شما منتقل می شود. بنابراین بیمارانی که بچه شیر می دهند بهتر است برای چند روز شیر خود را برای کودکشان ذخیره کنند.
بچه دار شدن برای مادرانی که برای اولین بار مادر شده اند تجربه ی شگفت آوری است. بنابراین منطقی نیست که استرس جراحی بینی را هم به آن اضافه کنید. از نظر پزشکی اکثر پزشکان پیشنهاد کرده اند که مادران شیرده نباید داروهایی استفاده کنند که وارد شیرشان شده و از طریق آن به کودک منتقل شود. داروهای زیادی در این گروه قرار می گیرد و باید از مصرف آنها اجتناب شود.
Comments are closed.