لیزر لند
لیزر لند , لیزر موهای زائد , لیزر مو , قیمت لیزر موهای زائد , کلینیک لیزر مو , کلینیک لیزر موهای زائد , کلینیک لیزر , قیمت لیزر مو , کلینیک تخصصی لیزر موهای زائد

6 راه تقویت ناخن بعد از برداشتن کاشت

هیچ خانمی از داشتن ناخن های مرتب و یکدست که به لطف کاشت ناخن اتفاق می افتد، بدش نمی آید. اما حتما می دانید که استراحت دادن به ناخن ها در فواصل زمانی مشخص برای تقویت کردن آنها ضروری است و اگر این کار را انجام ندهید، ظلم بزرگی به ناخن های خود کرده اید. تقویت ناخن بعد از برداشتن کاشت به شما کمک می کند که ناخن های اصلی تان سلامت خود را حفظ کنند و مشکلاتی مانند نازک شدن صدف ناخن، قارچ ناخن و … را به حداقل می رساند. نازک شدن ناخن ها اصلی ترین مشکلی است که بعد از کاشت ناخن با آن مواجه می شوید. بدترین مرحله از کاشت ناخن که این مشکل را به وجود می آورد، ریموو کردن آن است که اگر به درستی انجام نشود، آسیب جدی به ناخن های شما وارد خواهد کرد. اگر ناخن شما در این مرحله دچار آسیب شود، باید 6 ماه به آن زمان دهید تا ترمیم شود. اما اگر ناخن کار شما به شکلی حرفه ای ریموو را انجام دهد، استراحت دادن به ناخن ها با یک الی دو ماه انجام خواهد شد. اما تقویت ناخن بعد از برداشتن کاشت باید به چه شکلی انجام شود؟ با 6 راهکار ساده:

1- ریموو ناخن در یک سالن تخصصی

اولین مرحله برای تقویت ناخن ها، این است که کاشت ناخن خود را ریموو کنید. همان طور که اشاره شد، ریموو کردن کاشت مرحله ای بسیار آسیب زاست و اگر توسط ناخن کار ناشی انجام شود، سلامت ناخن ها تا حد زیادی به خطر می افتد، در معرض قارچ ناخن قرار می گیرید و صدف ناخن ها به طور وحشتناکی نازک می شوند! اینکه چه کسی با چه میزان مهارت ریموو کاشت ناخن شما را انجام دهد، نیمی از مراقبت بعد از کاشت ناخن شما را تشکیل می دهد. پس آن را جدی بگیرید. در سالن های زیبایی مونا یزدانی در سعادت آباد و گیشا، حرفه ای ترین متخصصان ناخن که از مدرسان دوره های آموزشی کاشت ناخن هم می باشند، این کار را برای شما انجام خواهند داد تا کمترین آسیبی به صدف ناخن ها وارد نشود.

ریموو ناخن در یک سالن تخصصی

2- ناخن ها را هیدراته کنید!

کاشت ناخن می تواند تاثیر زیادی در خشک شدن ناخن های شما داشته باشد. پس اولین کاری که باید برای تقویت ناخن بعد از برداشتن کاشت انجام دهید، آبرسانی به ناخن می باشد. روغن های کوتیکول اصلی ترین ترکیباتی هستند که می توانند ناخن ها را آبرسانی و مرطوب کرده و خشکی آنها را از بین ببرد. روغن های گیاهی مانند روغن نارگیل و جوجوبا ترکیبات موثری هستند که می توانید برای تقویت ناخن ها بعد از ژلیش از آن استفاده کنید. بهترین حالت استفاده از این روغن ها، سه بار در روز با ماساژ دادن ناخن از پایین به بالا است. اما اگر نتوانستید این روتین را اجرا کنید، حتما قبل از خواب از روغن کوتیکول استفاده کنید و صبح روز بعد آن را بشویید.

ناخن ها را هیدراته کنید!

3- ناخن ها را کوتاه کنید!

با کوتاه کردن ناخن های خود این فرصت را به آنها می دهید که تقویت شده و از شکنندگی و خشکی انتهای آنها خلاص خواهید شد. دقیقا مانند موهای سر که باید دائما نوک گیری شوند تا موخوره و خشکی به آنها آسیبی نرساند. برای کوتاه کردن ناخن ها به جای استفاده از ناخن گیر از سوهان مخصوص استفاده کنید. چراکه با این کار سر ناخن ها به طور کامل نرم می شود و از گیر کردن به سطوح مختلف و آسیب دیدگی بیش تر جلوگیری می شود. سعی کنید هر سه الی چهار روز یکبار از سوهان برای کوتاه نگه داشتن ناخن ها و مرتب کردن آنها استفاده کنید و با صاف کردن گوشه های آن، از آنها در این دوره محافظت نمایید.

ناخن ها را کوتاه کنید!

4- به برنامه غذایی خود دقت کنید!

شاید لازم باشد برای تقویت ناخن های خود، تغییراتی در برنامه غذایی تان ایجاد شود. ناخن ها برای رشد و تقویت شدن به کلسیم، ویتامین A، ویتامین B12، روی، ویتامین D، آهن و منیزیم نیاز دارند. باید مطمئن شوید که این ترکیبات را به اندازه کافی در برنامه غذایی خود دارید و یا اگر اینطور نیست، از مکمل های غذایی برای دریافت آن استفاده کنید. سعی کنید با نوشیدن میزان کافی آب، به هیدراته ماندن بدن و در نتیجه ناخن ها کمک کنید و با یک برنامه غذایی سالم و مغذی، هرآنچه ناخن ها برای رشد بهتر و تقویت شدن نیاز دارند، به آنها برسانید. اما مشکلات سلامتی جدی تر که منجر به تغییر شکل ناخن ها می شود، مانند قوس دار شدن ناخن ها و … باید توسط پزشک بررسی شود و مساله ای جدی است.

5- دوری از شوینده های خشن

زمانی که کاشت ناخن خود را ریموو می کنید، سطح ناخن خود را مستقیما در معرض انواع ترکیباتی قرار می دهید که با پوستتان در تماس است. به عنوان مثال شوینده ها، صابون ها، ضدعفونی کننده ها، مایع ظرفشویی و … همگی ترکیبات خشنی هستند که به شدت در سلامت پوست و ناخن های ما تاثیر منفی دارند. این شوینده ها ناخن را خشک و شکننده می کنند و می توانند پوست اطراف ناخن و کوتیکول را تحریک کنند. سعی کنید از شوینده های ملایم برای شستن دست های خود استفاده کنید و در زمان استفاده از دیگر پاک کننده ها مانند مایع ظرفشویی و … از دستکش استفاده کنید. هم چنین استفاده از الکل و ضدعفونی کننده های الکلی را به حداقل برسانید و اجازه تماس با ناخن ها را با کمک دستکش محدود کنید.

6- اجازه تنفس به ناخن ها

اکنون که به دنبال تقویت ناخن بعد از کاشت هستید، بهترین فرصت است که به ناخن ها اجازه تنفس دهید. این کار را با استفاده نکردن از هیچ نوع لاک ناخن انجام دهید و به سطح ناخن خود اجازه دهید که به خوبی و به عالی ترین شکل خود را ترمیم کند. بهتر است این کار را برای مدت یک ماه ادامه دهید تا فرصت خوبی برای تقویت ناخن ها ایجاد کرده و اجازه تنفس کامل را به آن دهید. زمانی که این شرایط را برای ناخن ها فراهم می کنید، حتما خودتان هم متوجه می شوید که ناخن ها تا حد زیادی محکم تر شده اند و مقاومت آنها در برابر ضربه و شکستگی به طور چشم گیری افزایش پیدا می کند.

و در یک کلام

کاشت ناخن بسیار زیباست و هر خانمی دوست دارد با انجام آن، زیبایی دست یا پای خود را دو چندان کند. اما باید بدانید که ناخن کاشت به استراحت و تنفس نیاز دارد و باید هرازگاهی این فرصت را به آن بدهید که بتواند خود را ترمیم کند. اقداماتی که در این مطلب به آن اشاره شد، همگی در بهبود سلامت ناخن های کاشت شده موثر می باشند، اما هیچ موردی به اندازه انتخاب یک ناخن کار حرفه ای که هم کاشت ناخن و هم ریموو آن را به عالی ترین شکل و بدون آسیب انجام دهد، تاثیر ندارد. سعی کنید با بررسی نمونه کارهای یک ناخن کار و میزان مهارت او در انجام کار، از کیفیت کاشت و ریموو آن که مرحله ای حیاتی برای سلامت ناخن های شماست، اطمینان حاصل کنید. هم چنین مراقبت فیزیکی از ناخن ها و تقویت آنها با ترکیبات روغنی و گیاهی، می تواند به بهبود وضعیت سلامت ناخن و تقویت صدف منجر شود.

Comments are closed.