لیزر لند
لیزر لند , لیزر موهای زائد , لیزر مو , قیمت لیزر موهای زائد , کلینیک لیزر مو , کلینیک لیزر موهای زائد , کلینیک لیزر , قیمت لیزر مو , کلینیک تخصصی لیزر موهای زائد

کاربردهای میکرونیدلینگ برای جوانسازی پوست

کاربردهای میکرونیدلینگ

کاربردهای میکرونیدلینگ : شاید برای شما جالب باشد که بدانید قِدمت روش‏های جوانسازی پوست، به امروزه برنمی‏گردد بلکه اولین بار در زمان مصر باستان، این موضوع مطرح شد و جالب‏تر اینکه فرآیند میکرونیدلینگ از همان دوره، شکل گرفت.
بنابراین همانطور که دریافتید این روش ریشه تاریخی دارد و متناسب با پیشرفت علم، ابزارهای مورد نیاز این روش تغییر کرده تا به فرم رولر (که حاوی سوزن‏هایی برای سوراخ کردن پوست) رسیده است.

کاربردهای میکرونیدلینگ


موارد کاربرد روش میکرونیدلینگ

روش میکرونیدلینگ، یکی از جدیدترین روش‏های جوانسازی پوست است که تاثیر مستقیمی روی میزان شادابی پوست دارد و از این روش، با نام دستگاه جوانساز پوست یاد می‏شود. اما این روش به غیر از تاثیر مستقیم بر روی شادابی پوست، مزایای دیگری نیز دارد:

مداوای جای زخم‏های اسکار

بسیاری از افراد در نتیجه عمل جراحی در اندام‏های بدن، با تورم گوشتی در این نواحی مواجه می‏شوند. دلیل ایجاد اسکار، ترشح بیش از اندازه کلاژن بوده است و به این مشکل پوستی، کلاژن می‏گویند. در روش میکرونیدلینگ بوسیله رولر سوزنی، ابتدا بافت اسکار از بین رفته سپس جای زخم بهبود می‏یابد.

بهبود چین و چروک‏های روی پوست صورت

در واقع، مهم ترین کاربرد روش میکرونیدلینگ، درمان و بهبودی چین و چروک‏های روی پوست صورت است که بوسیله تحریک سلول‏های پوست به تولید کلاژن بیشتر، جای چین و چروک‏های صورت ترمیم می‏شود.

درمان جای سوختگی روی پوست

در سوختگی‏های شدید که حالت پوست شخص، به چروک و براق تبدیل می‏شود، یکی از مهم ترین روش‏های درمانی، استفاده از روش میکرونیدلینگ است.

درمان ترک‏های پوستی (استرچ مارک)

شاید برای شما اتفاق افتاده باشد که ترک‏های کوچک و براقی را روی پوست افراد دیده باشید! به این نوع ترک‏ها، استرچ مارک یا استریا گویند. روش میکرونیدلینگ از راه تقویت و بهبود اپیدرم پوست و افزایش تولید کلاژن در آن ناحیه، موجب بهبود و از بین رفتن این نوع ترک‏ها از روی سطح پوست می‏شود.

مداوای ریزش مو

با استفاده از ورلر میکرونیدلینگ روی نواحی از سر که دارای موی کمتر هستند، می‏توان باعث افزایش خونرسانی در آن ناحیه شده که در نتیجه آن، سبب بهبود و تقویت سلول‏های مو می‏شود. همچنین این روش، باعث تحریک فولیکول‏های مو می‏شود که در نتیجه آن، سبب افزایش رشد و تولید مو در آن ناحیه می‏شود.

Comments are closed.