لیزر لند
لیزر لند , لیزر موهای زائد , لیزر مو , قیمت لیزر موهای زائد , کلینیک لیزر مو , کلینیک لیزر موهای زائد , کلینیک لیزر , قیمت لیزر مو , کلینیک تخصصی لیزر موهای زائد

برداشتن خال با لیزر , روش های برداشتن خال صورت , هزینه و قیمت برداشتن خال

برداشتن خال با لیزر , روش های برداشتن خال صورت , هزینه و قیمت برداشتن خال : همه ی ما به دنبال داشتن ، پوستی صاف و شفاف هستیم . در این میان ، برخی از افراد روی پوست صورت خود یکسری خال هایی دارند ، که اکثر آن ها چندان خوشایند نیست . در برخی موارد خال صورت زیبایی ظاهری را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث نگرانی فرد می شود . برخی اط این خال ها مادر زادی بوده و برخی دیگر بعدا ظاهر می شود ، ولی امروزه می توان ، به راحتی از شر خال های صورت خلاص شد .

برداشتن خال

در اصطلاح پزشکی به خال ، نووس گفته می شود . در واقع خال مجموعه ای از سلول های رنگدانه دار می باشد ، که به صورت نقاط تیره و کوچک روی پوست ظاهر می شود ، و اندازه و رنگ های مختلف دارد . محل ظاهر شدن خال ها اکثرا روی صورت، دست، پا و نیم تنه می باشد ، ولی با این حال امکان ظاهر شدن آن ها در هر نقطه ای از بدن وجود دارد . خال های پوستی در بیشتر موارد بدون خطر و ضرر می باشند ، و به ندرت این خال ها پیش سرطانی مب باشند ، و در این مواقع بایستی با جراحی آن را برطرف کرد .

برخی افراد از ظاهر شدن خال ها چندان راضی نیستند ، و این موضوع برایشان خوشایند نمی باشد . و آن ها ترجیح می دهند ؛ که به شکل طبیعی ، جراحی یا لیزر درمانی خال های خوش خیم خود را برطرف کنند . اکثر خال های پوستی ظاهری تیره رنگ و یکپارچه داشته ، و اغلب از پوست بیرون می زنند . خال های غیر معمول ، به نسبت خال های معمولی اندازه های بزرگ تری دارند ، و دارای رنگ و لبه های نامنظم می باشند . این گونه خال ها ، خال های پیش سرطانی می باشند ، و احتمال تبدیل شدن آن ها به سرطان پوست ملانوم نسبت به خال های معمولی بیشتر می باشد . در این مقاله بر آن شده ایم که در مورد انواع خال ها و روش برداشتن خال صورت بیشتر صحبت کنیم .

اگر شما هم جز دسته افرادی هستید که خال صورت شما را اذیت می کند ، و به دنبال برداشتن خال صورت خود هستید . می توانید به کلینیک لیزر مو ، مراجعه کنید ، متخصصین ما در کلینیک زیبایی لیزر مو ، بعد از برگزاری جلسه ی مشاوره با شما ، و بررسی نوع خال صورت ، بهترین روش را از میان روش های برداشتن خال صورت ، متناسسب با شرایط شما ، انتخاب می کنند .

انواع خال

خال ها انواع مختلفی دارند ، و به گونه های مختلفی روی پوست ظاهر می شوند . در این میان خال های صورت و بدن معمولا ظاهری تیره رنگ و یکپارچه داشته و اغلب از پوست بیرون می زنند . خال های غیرمعمولی در مقایسه با خال های معمولی اندازه بزرگ تری داشته و دارای رنگ و لبه های نامنظمی هستند . معمولا نسبت به خال های معمولی بزرگ تر هستند و رنگ و لبه های نامنظمی دارند. این گونه خال ها ، خال های پیش سرطانی می باشند ، و احتمال تبدیل شدن آن ها به سرطان پوست ملانوم نسبت به خال های معمولی بیشتر می باشد . شما می توانید ، با برداشتن خال های پوستی ، زیبایی ظاهری خود را دو چندان کنید .

برداشتن خال با لیزر

خال گوشتی چیست؟

یکی از انواع خال ها ، در اصطلاح پزشکی به آن نوی گفته می شود، خال گوشتی می باشد ، این خال بر روی پوست رشد کرده و طیف رنگ آن از رنگ طبیعی پوست تا قهوه ای یا مشکی می باشد . امکان ظاهر شدن خال گوشتی در هر نقطه از پوست یا پوشش مخاطی به صورت تکی یا گروهی وجود دارد . اکثر خال ها در اوایل کودکی و در طول ۲۰ سال اول زندگی ایجاد می شوند. و داشتن ۱۰ تا ۴۰ خال در بزرگسالی ، یک موضوع کاملا طبیعی و عادی می باشد . بعضی از خال ها هم با بالا رفتن سن ظاهر می شوند . به طور متوسط یک خال دارای چرخه عمر در حدود ۵۰ سال است. خال ها با گذشت زمان تغییر یافته ، بزرگ تر و کم رنگ تر می شوند ، و اکثرا در محل خال شاهد رشد مو خواهیم بود .

برخی از خال ها هم هستند ، که در تمام عمر زندگی فرد هیچ تغییری نمی کنند ، و برخی هم با گذشت زمان به آرامی محو شده و از بین می روند . توجه به خال و تغییر در شکل ، اندازه و زنک آن ها امری ضروری می باشد ، چرا که برخی از خال ها غیر معمولی بوده و با گذشت زمان به سرطان پوست ملانوم (شکل شدیدتر سرطان پوست) تبدیل می شوند . اگر پزشک احتمال دهد که خال شما سرطانی است ، ابتدا نمونه بردای می کند و اگر نمونه دارای نشانه های سرطانی بود ، در آن صورت بایستی سریعا برطرف شود . معمولا خال های گوشتی دارای دو نوع هستند ، که در ادامه در مورد آن ها بیشتر توضیح می دهیم :

خال های گوشتی مادرزادی :

دسته ای از خال های گوشتی در بدو تولد ، و به طور مادر زادی بر روی پوست ظاهر می شوند . در میان ۱۰ نفر،۱ نفر دارای خال مادرزادی می باشد . بر طبق بررسی ها و تحقیقات انجام شده ، احتمال تبدیل شدن خال های مادرزادی به ملانوم بیشتر از خال هایی است که پس از تولد ظاهر می شوند. اگر اندازه ی خال از ۸ اینچ بزرگتر باشد، احتمال اینکه به سرطان تبدیل شود ، بیشتر از خال های دیگر است .

خال های گوشتی غیر معمول :

اگر خال دارای ظاهری نامرتب بوده و اندازه آن از یک پاک کن مداد بزرگ تر باشد ، در آن صورت خال غیر معمولی به شمار می روند . این خال ها دارای لبه های نامتوازن بوده و رنگ قهوه ای تیره غیر یکنواخت یا روشن دارند . اغلب این خال ها بر اثر ویژگی های ژنتیک فرد ظاهر می شوند ، و ممکن است ، یک فرد بیش از ۱۰۰ مورد از این خال ها در بدن خود داشته باشد . احتمال تبدیل شدن این خال های غیر معمول به ملانوم بدخیم (سرطانی) بیشتر است . از این رو ، بایستی برای از بین بردن این خال ها حتما به یک متخصص پوست باتجربه مراجعه کرد . هر گونه تغییر خود سرانه در این خال ها می توانند ، خطرات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد .

تجمع سلول های پوستی در یک نقطه به جای پخش شدن در پوست ، علت ظاهر شدن خال های گوشتی است . به این سلول ها در اصطلاح ملانوسیت گفته می شود . این سلول ها در ابتدا دارای رنگ دانه هایی به رنگ طبیعی پوست هستند . ممکن است ، خال ها به دلیل قرار گرفتن در معرض نور خورشید در طول سال های ۳ تا ۹ سالگی یا در زمان بارداری تیره تر شوند.

خال سرطانی

اکثر خال ها غیر سرطانی ، بدون خطر و خوش خیم هستند . در میان خال ها ، آن دسته از خال هایی که ظاهری متفاوت نسبت به بقیه خال ها دارند و یا خال هایی که بعد از سن ۲۰ سالگی ظاهر می شوند ، نگران کننده هستند . تغییر در رنگ، ضخامت، اندازه یا ظاهر خال بسیار حائز اهمیت است ، و در صورت مواجه شدن با این شرایط حتما بایستی به یک متخصص پوست مراجعه کرد . همچنین اگر خال ها دچار خون ریزی، ترشح، خارش، درد یا حساسیت شدند، بایستی توسط پزشک متخصص معاینه شوند .

برای این کار بایستی شما وضعیت پوست خود را با یک آینه معاینه کرده یا از افراد دیگر بخواهید به شما در این زمینه کمک کنند. به به ناحیه هایی از پوست خود دست ها، بازوها، سینه، گردن، صورت و گوش ها معمولاً در معرض تابش نور خورشید قرار دارند ، بیشتر دقت کنید . اگر وضعیت خال های شما با گذشت زمان تغییر نکرده باشد ، جای نگرانی نیست . ولی با این حال یکسری از علائم هستند ، که می توانند مشکل ایجاد کنند . اگر هر یک از خال های شما شرایط و علائمی که در زیر به آن ها اشاره می کنیم را داشت ، حتما بایستی به متخصص پوست مراجعه کرده و مشکل را با وی در میان بگذارید . برخی از این علائم عبارتند از :

  • تقارن : زمانی که نصف یک خال با نصف دیگر آن مطابقت نداشته باشد.
  • مرز : هنگامی که مرز یا لبه خال ناهموار شده، شفاف یا نامنظم باشد.
  • رنگ : هنگامی که رنگ خال در تمام سطح آن یکسان نباشد یا اگر در این رنگ سایه هایی به رنگ برنزه، قهوه ای، سیاه، آبی، سفید یا قرمز وجود داشته باشد.
  • ضخامت : اگر ضخامت یک خال بزرگ از پاک کن یک مداد باشد.
  • تکامل : اگر خال ها در حال بزرگ شدن باشند؛ یا وضعیت آنها با گذشت زمان تغییر کنند.

ملانوم که نوعی سرطان پوست است ، به طور معمول در مردان در کمر و در زنان در پایین پا شکل می گیرد . ملانوم رایج ترین نوع سرطان در زنان در سنین بین ۲۵ تا ۲۹ سال می باشد.

روش های برداشتن خال

برای برداشتن خال صورت ، روش های مختلفی وجود دارد . برداشتن خال در مورد افرادی که به ملانوم مبتلا شده اند ، امری ضروری است . این در حالی است که برخی از افراد بخاطر احتیاط و یا خشایند نبودن ظاهر پوست به دلیل ظهور خال ،به برداشتن خال صورت اقدام می کنند . در مورد افرادی که می خواهند بنا به دلایل زیبایی خال خود را بردارند، روش های جراحی، لیزر یا طبیعی برای از بین بردن خال آنها مورد استفاده قرار می گیرد. در مورد بیماران مبتلا به خال های سرطانی ، تنها راه موثر برای از بین بردن خال جراحی می باشد . روش های برداشتن خال ، متفاوت است . و هر کدام یکسری مزیت ها و معایبی دارند . توصیه ی ما به شما این است که ،قبل از اقدام به برداشتن خال روش های برداشتن خال را مورد بررسی و مطالعه قرار دهید ، تا روش مناسبی را برای برداشتن خال انتخاب کنید .

برای برداشتن خال گوشتی نیز می توان از عمل جراحی استفاده کرد . دلیل انجام این عمل جراحی می تواند به خاطر ایجاد تغییرات در ظاهر یا رنگ، یا ناهموار شدن، وجود درد یا ایجاد مشکلات حرکتی برای فرد باشد. انجام عمل جراحی برای برداشتن یک خال گوشتی به سرعت و به سادگی انجام می شود. این نوع جراحی بر روی بیماران نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارد ، و به صورت سرپایی انجام می شود . برای انجام این عمل جراحی نیزای به بی هوشی نمی باشد ، و این عمل با یک بی حسی موضعی انجام می شود .

همچنین برای راحتی بیمار می توان ، از داروهای بی حس ، همراه با یک بی هوشی موضعی استفاده کرد . ولی در اکثر موارد، استفاده از بی حس یا بی هوشی موضعی برای این عمل جراحی نیاز نیست. تصمیم گیری درباره این موضوع به روش درمان خال انتخاب شده و اندازه، موقعیت و تعداد خال های گوشتی که قصد برداشتن آنها در عمل جراحی وجود دارد ، بستگی دارد .علاوه بر این تکنیک دقیق مورد استفاده برای برداشتن خال گوشتی به عواملی همچون شرایط بیمار، اندازه و موقعیت خال در بدن بستگی دارد.

برای برداشتن اکثر خال ها از یک چاقوی جراحی استفاده می شود و سپس محل آن با بخیه بسته می شود. برخی از خال ها ممکن است تا سطح پوست برداشته شوند.این در حالی است که ، برای برداشتن برخی خال های دیگر، خال را با نیتروژن مایع منجمد کرده یا از لیزر برای برداشتن خال صورت استفاده می کنند . در پی این عمل جراحی معمولاً زخم بر روی پوست ایجاد می شود. میزان بزرگی و قابل توجه بودن این زخم به نوع عمل جراحی بستگی دارد. از این رو زخم ایجاد شده بر روی پوست معمولاً در طول یک یا دو هفته ترمیم و بهبود پیدا می کندای. ظهور هر گونه ورم در محل جراحی در طول چند هفته بطور کامل بر طرف می شود. اکثر زخم های ایجاد شده بعد از گذشت یک سال از عمل جراحی بطور قابل توجهی بهبود یافته و اثری از آنها باقی نمی ماند.

توصیه ی ما به شما این است که ، برای برداشتن خال صورت یا بدن به یک جراح زیبایی یا متخصص امراض پوستی مراجعه کنید . متخصص روش های مختلفی را به شما پیشنهاد می دهد ، و بهترین روش را به شما توصیه می کند ، در نهایت خود شما تصمیم گیرنده روش مورد نظر هستید . قبل از تصمی گیری برای برداشتن خال صورت و پوست در مورد هزینه درمان، میزان درد، طول درمان، احتمال ایجاد جای زخم، احتمال بازگشت خال با پزشک صحبت کنید.

برای از بین بردن خال ها شما می توانید ، خال های خود را داغ کرده و آن ها را بسوزانید. یا می توانید با اصلاح آن ها را از بین ببرید یا اینکه آنها را برش بزنید. یا از روش هایی همچون سرما درمانی یا لیزر درمانی برای برداشتن خال بهره بگیرید . در صورت عدم آمادگی برای استفاده از این روش ها ، می توانید از کرم های برطرف کردن خال استفاده کنید.

روش های برداشتن خال متعدد می باشد . در صورت ابراز علاقه، پزشک در مورد مزایا و معایب این روش ها به شما توضیح خواهد داد. توصیه ی ما به شما این است که ، ابتدا اطلاعات جامع و دقیقی در رابطه با برداشتن خال و روش های آن کسب کنید ، و سپس آگاهانه نسبت به این کار اقدام کنید .

بعد از برداشته شدن خال ، در صورت مشاهده ی هر گونه عفونت، تخلیه، خونریزی، مایع بد بوی ناشی از زخم و تب حتما به پزشک مراجعه نمایید .

برداشتن خال گوشتی

متخصص پوست برای برداشتن یک خال گوشتی ، ابتدا از خال نمونه برداری می کند ، و سپس وضعیت بافت خال را در زیر میکروسکوپ مورد بررسی دقیق قرار می دهد . این کار یک عمل جراحی بسیار ساده می باشد . اگر احتمال سرطانی بودن خال تشخیص داده شود ، بهتر است خال به صورت کامل برداشته شود ، تا در کل بدن پخش نشود .

روش طبیعی برداشتن خال صورت

می توان برای برداشتن خال از روش طبیعی استفاده کرد . برای این کار از کرم ها و چسب های طبیعی مخصوص که در بازار موجود است ، می توان برای برداشتن خال صورت و بدن استفاده کرد . اغلب این کرم ها و چسب ها حاوی سرخ بن هستند سرخ بن یک گیاه دارویی جنگلی است که در شمال آمریکا و کانادا رشد می کند . سرخ بن به عنوان روشی طبیعی برای برداشتن خال صورت و بدن به شمار می رود ، و برای چندین نسل مورد استفاده قرار گرفته است و اکنون برای مصرف خانگی موجود است . این روش بسته به نوع محصول خریداری شده متغیر است. روش برداشتن خال در چسب سرخ بن، به صورت زیر است:

به مدت سه روز چسب را بر روی خال مالیده و آن را با یک بانداژ بپوشانید ، هر بار قبل از مالیدن چسب ، ناحیه مورد نظر را با هیدروژن پروکسید بشوئید . در طی انجام این کار ناحیه انتهای خال ملتهب شده و خال کم رنگ می شود و می افتد. معمولا بعد از افتادن خال ، جای زخم کوچکی ایچاد می شود و آسیبی به بافت وارد نمی شود. به دلیل جامع نبودن اطلاعات در مورد اثر گیاه سرخ بن یا محلول های برداشتن خال طبیعی ، از این روش برای برداشتن خال های که احتمال سرطانی بودن آنها می رود، نباید استفاده کرد. در صورتی که احتمال می دهید ، خال شما سرطانی است ، در مورد روش بیوپسی و درمان خال با جراحی با متخصص امراض پوستی مشورت کنید.

برداشتن خال با لیزر

برداشتن خال با لیزر : در برخی موارد ، برای برداشتن خال ها از یک بی حسی موضعی استفاده می شود ، و با قیچی و یا چاقوی جراحی بخش رشد کرده خال برداشته می شود . در پی این کار محل خال ، توسط خود بدن ترمیم شده و همواره جای زخم آن باقی می ماند .

در موارد دیگری که خال بایستی به طور کامل برداشته شود ، کل ضخامت یک خال برداشته می شود. با انجام این کار یک زخم بسیار بزرگی در پوست ظاهر می شود ، و باعثضعیف و غیر عادی به نظر رسیدن آن ناحیه می شود . استفاده از یک روش جراحی جایگزین مناسب دیگر برای برداشتن خال جراحت یا زخم را به همراه نخواهد داشت ، برای این کار می توان از جراحی لیزر برای برداشتن خال استفاده کرد ، این روش بدون درد می باشد . در مورد خال های صاف و قهوه ای یا سیاه رنگ روشلیزر مناسب می باشد . در روش لیزر درمانی برای برداشتن کامل خال معمولا بین یک تا سه جلسه درمان نیازاست . استفاده از لیزر درمانی برای برداشتن خال ، در مورد خال های بسیار بزرگ یا خال هایی که از پوست بیرون زده اند گزینه ی مناسبی نمی باشد .

روش برداشتن خال با لیزر یکی از روشهای مورد توصیه است . در این روش از نور لیزر برای برداشتن خال استفاده می شود ، برای این کار نور به طور مستقیم به خال تابیده می شود تا آن را گرم کند و در نهایت آن را بترکاند. این روش بدون درد است، در آن به برش پوست یا بخیه نیازی نمی باشد و بخاطر همین خطر ایجاد جای زخم در این روش کمتر می باشد .

توصیه به استفاده از روش برداشتن خال با لیزر برای بعضی از خال ها نسبت به خال های دیگر بیشتر است . استفاده از این روش برای خال های تازه بوجود آمده و همچنین خال هایی با قطر کوچک و صاف گزینه ی مناسبی است . استفاده از روش لیزر برای برداشتن خال در مورد خال های قدیمی یا خال های برجسته و برآمده چندان قابل توصیه نیست . همچنین این روش برای خال هایی غیر معمولی که توسط پزشک معاینه نشده اند ، توصیه نمی شود . برای برداشتن خال با روش لیزر برای بی حس کردن ناحیه ی مورد نظر از یک داروی بیهوشی استفاده می شود . سپس با تابش یک پرتو لیزر بر خال رنگدانه قهوه ای رنگ کاهش یافته و از بین می رود . مدت زمان این روش به میزان بزرگی و شدت خال بستگی دارد.

این روش درد کمتری دارد ، و یا می توان گفت بدون درد می باشد . برخی از بیماران درد شدیدی را در یک لحظه ی تابانیدن نور احساس کرده اند ، و برخی دیکر احساسی شبیه به برخورد یک کش پلاستیکی به پوست را داشته اند . از نور لیزر برای برداشتن رنگ دانه های موجود در خال استفاده می شود. بعد از انجام این کار ، رنگ دانه های خال توسط سیستم درمان طبیعی بدن از بین می روند. به این ترتیب زخم ایجاد شده روی خال ، با گذشت زمان ترمیم شده و محو می شود.

قرمزی ناحیه ی مورد نظر پس از درمان طبیعی است . و یک پوست زخم در محل خال ایجاد می شود ، که بعد از گذشت چند هفته برطرف می شود توصیه می شود که از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب خودداری کنید ، چرا که پوست پوست جدید زیر خال بسیار حساس و ملتهب است ، و به مدت یک ماه و نیم پس از برداشن خال از کرم ضد آفتاب استفاده کنید . برای برداشتن کامل خال به چندین جلسه لیزردرمانی نیاز است.

عمل جراحی لیزر برای برداشتن خال ، معمولاً بی خطر و ایمن است و احتمال ایجاد زخم و جراحت به خاطر آن حداقل است (در حدود ۱ درصد). احساس درد این عمل جراحی به آستانه درد بیمار بستگی دارد دارد. به گونه ای که برخی از افراد درد ناچیزی همچون برخورد یک کش پلاستیکی به پوست را احساس می کنند .

استفاده از روش لیزر درمانی برای برداشتن خال دارای یکسری مزیت هایی است ، از جمله اینکه این روش یک روش درمانی غیر تهاجمی است. چرا که این روش نیازی به ایجاد شکاف یا سوزاندن پوست ندارد ، و خطر ایجاد عفونت در روش برداشتن خال با لیزر بسیار کم است . همچنین پرتوی لیزر توانایی نفوذ به نقاطی از بدن همچون صورت یا بینی را دارد ، درمان این نقاط با استفاده از سایر روش های دیگر ممکن است ، دشوار باشد. مزیت دیگری که این روش دارد ، این است که می توان چند خال را در طول یک جلسه درمانی برداشت .

از مشکلات اصلی برداشتن خال با لیزر عدم نفوذ به نقاط عمیق پوست است . از این رو استفاده از این روش فقط برای مسطح کردن خال های گوشتی موجود در سطح پوست مناسب است . در نتیجه اگر خال گوشتی بیمار دارای ریشه های عمیق باشد ، از لیزر درمانی برای برداشتن خال نمی توان استفاده کرد.

روش جراحی برای برداشتن خال

روش دیگر برای برداشتن خال صورت و بدن ، روش جراحی است ، که به سه روش قابل انجام است که عبارتند از : خارج سازی کامل تراشه ای ، بیوپسی پانچ و جراحی برشی .

  • روش خارج سازی کامل تراشه ای : این روش در مورد خال هایی که از پوست بیرون زده شده اند ، قابل استفاده است . در این روش، پزشک برای ناحیه مجاور خال از بیهوشی موضعی استفاده می کند و سپس با استفاده از چاقوی جراحی تیز و کوچک سطح خال را برش داده و پوست مجاور آن را مسطح می کند .
  • روش بیوپسی پانج : استفاده از این روش معمولا برای خال های پوستی کوچکتر مناسب است . در این روش از از یک دستگاه مخصوص برای پانچ قطعه مکعبی شکلی از پوست استفاده می شود .
  • جراحی برشی : در مورد خال های پوستی صاف یا بدخیم از روش جراحی همراه با برش استفاده می شود . در این روش جراح خال را به طور کامل برش داده و زخم را با بخیه می بندد.

Comments are closed.